2.5 Academy

De Endurance Academy is de opleidingsafdeling van de KNHS Endurancevereniging. Onder deze naam organiseert de vereniging lezingen, clinics, workshops en lessen over zowel endurance(training), als andere paard- en ruiter gerelateerde onderwerpen.

Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in het winterseizoen, wanneer er iets minder actief getraind wordt. Voor de activiteiten van de Academy wordt een vergoeding gevraagd. Vaak zijn niet-leden van de vereniging ook van harte welkom, tegen betaling van een kleine toeslag.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Academy-kalender voor 2018/2019. Zodra er meer over bekend is, zal deze  gepubliceerd worden. Heb jij een leuke suggestie voor een activiteit of behoefte aan bepaalde thema’s? Meldt het vooral bij het bestuur van de vereniging via ilona_van_roekel@hotmail.com.