Initiatieven

Binnen onze sport worden er diverse initiatieven ontplooit door zowel organisatoren (onderling) als door leden. Voorbeelden zijn de Endurance Challenge, de Endurance Cup, de Powerhorse Cup, de Koudbloed- en kruisingen Endurance Competitie en de Draverscup.

De KNHS Endurancevereniging sponsort met enige regelmaat initiatieven en biedt een podium ter promotie hiervan. Door het sponsoren van dergelijke activiteiten wil de vereniging de endurancesport in Nederland stimuleren.

Omdat duidelijk moet zijn welke plannen er zijn, heeft  het bestuur van de KNHS Endurancevereniging sponsorrichtlijnen opgesteld. In deze richtlijnen staat beschreven welke activiteiten er onder welke voorwaarden in aanmerking komen voor sponsoring. Hou er rekening mee dat je je aanvraag tijdig indient: minimaal 8 weken voor de start van de activiteit.

Hoe je je sponsoraanvraag indient, kun je lezen in dit document.

De initiatieven voor 2018 zullen hier op de website nog een plekje krijgen.