Vacature Algemeen Bestuurslid

De KNHS Enduranceverenging zoekt een algemeen bestuurslid ter versterking van het bestuur. Als Algemeen Bestuurslid ondersteun je de specifieke bestuursleden en je heb de mogelijkheid zelf invulling te geven aan jouw taken op de gebieden die jij belangrijk vindt. Het Algemeen Bestuurslid draagt waar hij kan zijn steentje bij.

In de huidige samenstelling van het bestuur hebben alle bestuursleden eigen specifieke taken waar zij verantwoordelijk voor zijn. Er zijn alleen onderwerpen en taken waar niemand specifiek zorg voor draagt. Zo zouden wij graag zien dat iemand de academy oppakt, of dat iemand zich bezig houdt met promotie van de sport. Daarnaast kunnen we ondersteuning gebruiken bij het ontwikkelen van het Verenigingskampioenschap, missen we iemand die de verbinding zoekt met Enjoy the Ride ruiters en zouden we graag bij FEI wedstrijden waar Nederlandse ruiters goed presteren een persbericht naar buiten sturen. Kortom, er zijn veel taken open die we graag ingevuld zien. Als Algemeen Bestuurslid heb je een gevarieerd takenpakket. Je zet je in voor de taken die op dat moment open staan en spelen. Daarbij hoef je je niet met één deelgebied bezig te houden, maar kun je een gevarieerd pakket samen stellen.

Wij verwachten van onze bestuursleden enkele uren per week beschikbaarheid. Wij vergaderen maandelijks via Skype, vergaderen daarnaast 4x per jaar onder het genot van een hapje en drankje en als bestuurslid woon je alle Algemene Ledenvergaderingen bij. Voor bestuursleden is een kleine maandelijkse vergoeding beschikbaar.

Stuur je sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en beknopte CV naar communicatie@endurancevereniging.nl.