Vacature bestuur: penningmeester

We zijn hard op zoek naar een penningmeester.

De penningmeester is verantwoordelijk voor de algehele financiële administratie en boekhouding, het opstellen en bewaken van de begroting en de jaarcijfers. Ook de facturering en het innen van de ledencontributie valt hieronder, en de vergoeding voor wedstrijdorganisaties. Daarnaast kan het bestuur hulp nodig hebben bij het doorrekenen van financiële vraagstukken. Mogelijk kan de penningmeester ondersteund worden door een externe hulp zoals een boekhouder. De penningmeester heeft ook contact met de kascommissie, die jaarlijks de boekhouding van de vereniging controleert.

Ben jij goed met cijfers? Wil jij je graag inzetten voor de vereniging? Wellicht is penningmeesterschap iets voor jou! Wat vragen wij?

• Secuur, cijfermatig onderlegd, gestructureerd.
  • 3-6 uur gemiddeld per week
  • 2 keer per jaar aanwezig op de ALV
  • Regelmatig contact met het bestuur tijdens bestuursvergaderingen (via Skype of op locatie)
  • Contact met de kascommissie

Heb je interesse in een bestuursfunctie, of wil je eerst meer weten?

Neem dan contact op met de vacaturecommissie via:
Marjolijn de Rooy (marjolijn.derooy@gmail.com ) of
Frans Baten (batenfrans@gmail.com).