Vacature Bestuurslid Wedstrijdzaken

Na drie jaar zit het bestuurstermijn van Nienke Klomp erop. Dit betekent dat de positie voor bestuurslid Wedstrijdzaken open staat per november 2019.

Als bestuurslid Wedstrijdzaken houd jij je bezig met diverse taken rondom de nationale en deels internationale wedstrijden zoals:
– Het coördineren van de wedstrijdkalender
– Verspreiden en coördineren van het wedstrijdprogramma onder de organisatoren
– Bijhouden verenigingskampioenschappen en uitreiken van prijzen (evt. samen met een commissie).
– Contact met de organisatoren, veterinairen, computermedewerkers en de KNHS.
– Organiseren dierenartsoverleg en organisatorenoverleg
– Analyseren seizoensverloop

Bovenstaande taken doe je natuurlijk niet helemaal alleen. Je wordt in je taken ondersteund door de andere bestuursleden en met name met de voorzitter werk je veel samen. Daarnaast zijn het Sportforum Endurance en een van de commissies je sparringpartner.

Het bestuur vergadert eenmaal per maand via Skype. Je hoeft dus niet iedere maand het land door te reizen voor vergaderingen. Daarnaast komen we zo’n twee- tot viermaal per jaar bij elkaar voor het voorbereiden van de ALV’s. Aanwezigheid bij de ALV is verplicht.

Heb jij interesse om het bestuur te versterken en op die manier een essentiële bijdrage te leveren aan de Endurancesport of wil je meer informatie over de bestuursfunctie? Mail dan je motivatie en een beknopt CV naar: ledenadministratie@endurancevereniging.nl