Vacature Ledenadministratie

Het bestuur van de KNHS Endurancevereniging is nergens zonder een bestuurslid Ledenadministratie. De ledenadministratie zorgt er hoofdzakelijk voor dat leden worden aangemeld en afgemeld in MijnKNHS en het boekhoudprogramma van de vereniging. Hierdoor kunnen nieuwe leden snel een startlicentie aanvragen, houden wij het ledenbestand up-to-date en kan de penningmeester de penningen innen.

Het volledige takenpakket van de ledenadministratie omvat meer dan het verwerken van aan- en afmeldingen. Je bent ook het directe aanspreekpunt voor veelal nieuwe leden. Daarnaast kunnen leden hun gegevens bij jou wijzigen. De ledenadministratie ondersteunt daarnaast het bestuur op diverse vlakken: je notuleert bij Algemene Ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen en werkt daar verslagen van uit. Je bent de drijvende kracht achter de Datumprikker voor de komende Algemene Ledenvergaderingen en nieuwjaarsborrels en regelt de locatie en lezing. Daarnaast ondersteunen alle bestuursleden elkaar met de taken.

Wij verwachten van onze bestuursleden enkele uren per week beschikbaarheid. Wij vergaderen maandelijks via Skype, vergaderen daarnaast 4x per jaar onder het genot van een hapje en drankje en als bestuurslid woon je alle Algemene Ledenvergaderingen bij. Voor bestuursleden is een kleine maandelijkse vergoeding beschikbaar.

Stuur je sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en beknopte CV naar communicatie@endurancevereniging.nl.

Het termijn van het huidige bestuurslid Ledenadministratie Marjolein de Wit zit er per november 2019 op. Wij willen de periode tot aan de NajaarsALV 2019 gebruiken om nieuwe bestuursleden in te werken.